Rüyada Beyaz Kamyon Görmek

Rüyada beyaz kamyon görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, daha iyi bir konuma geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüya tabirine göre rüya sahibi kimsenin güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, gönül gözünün açılacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, projelerin ve harcanan emeklerin takdir göreceğine, ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada beyaz kamyon görmek her zaman çok başarılı olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işinde terfi alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Rüya anlamına göre rüyayı görenin herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz kamyon görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, ruhen kendisini sakin ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüya yorumları ansiklopedisine göre rüya sahibi kimsenin büyük bir kazanca sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, zorlukların aşılacağına, kazanılan başarılar ve ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Gündüz niyetine rüyamda buyuk beyaz kamyon gordum esim kizim yolculuga cikmisiz ve disarda oyle cok kar yagmis ki çok güzel pamuk gibi yumusacikti yol kapanmis ama gittimiz yolda cok guzeldi ve mola yeri vardi orada herkez durmus cok kalabalikti ama cok duzenli bir yerdi Dinlenmeye gectik bizde kizim geldi yanima boynunda altin vardi bende tedirgin oldum cikardim kendi boynuma taktim ve kizim uyudu

Selma

İlginiz icin cok teşekkür ederim