Rüyada Alim Olmak

Rüyada alim olmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı görenin kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kazanacağı bir başarının bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aldığı önemli ve hayati karar sayesinde de hiçbir zaman pişman olmayacağına, geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorumlanır.

Rüyada alim olmak yeni işlere girişileceğine, sevdiklerinin kıymetini bileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, hayatında hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, efendi ve güler yüzlü oluşu sayesinde çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kimsenin anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada alim olmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kötüye gitmeye başlayan bir durum için hemen çeşitli önlemler alacağına, hayırlı ve saygılı bir evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mal mülk sahibi olunacağına ve çevresindeki yardıma muhtaç kimselere el uzatacağına yorumlanmaktadır.

Rüya tabirine göre rüya sahibi kimsenin bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, başının belaya girmeyeceğine, sosyal durumunu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments