Rüyada Boncuk Bulmak

Rüyada boncuk bulmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ömrü boyunca elini attığı her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatında şansının açılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, büyük bir tasarruf sağlanacağına işarettir.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hastalıklarından kurtulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ticarette büyük bir itibar sahibi olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk bulmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve bu sayede rahat bir yaşam süreceğine, hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamettir.

Ulemaya göre rüya sahibi kimsenin çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, parasını dikkatli harcayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bokunda boncuk bulmak kazancını artıracağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyanın anlamına göre rüya sahibi kimsenin sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yakın arkadaşları ile aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, geçiminin daha rahat bir hale geleceğine, sosyal durumunu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada incik boncuk bulmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyanın açıklamasına göre az da olsa feraha çıkılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok iyi mevkilere geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada mavi boncuk bulmak daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre hayırlı haberlere, kararsız kaldığı bir konuda en doğru olanı bulacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kafasının rahatlayacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boncuk bulmak hayatının daha kolay hale geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, hayalindeki her şeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kötü kişilere uzak olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre dua alacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, herhangi bir sorun yaşamadan kötü bir durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç bir dostunun teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments