Rüyada Bulgur Kaynatmak

Rüyada bulgur kaynatmak muradının gerçekleşeceğine, değer verdiği kişiler için hayırlı bir kimse olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hayırsız bir işin dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyanın anlamına göre kendisi için ayrı bir yeri olan birisinin sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, dünyanın nimetlerinden daha fazla faydalanabileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur kaynatmak anne baba duası alınacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayır getirecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibinin yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hedeflerine kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, müjdeli haberler alacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ölünün bulgur kaynatması birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ferah bir döneme girileceğine, olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyanın açıklamasına göre rüya sahibi kişinin rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aaa

Rüyamda ölmüş bir yakınımızin bulgur kaynattigini ve bende bu kaynayan bulgurdan yedim ne anlama gelir