Rüyada Ciğer Yemeye Gitmek

Rüyada ciğer yemeye gitmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, aile bireyleri ile karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüya kitabına göre rüya sahibi kimsenin tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, zorlukların geride kalacağına, hayata daha sıkı tutunacağına inanılmaktadır.

Rüyada ciğer yemeye gitmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gözyaşı döküleceğine, rahat bir hayat yaşayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı görenin kendisini önceki durumundan daha iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kazancının ve mutluluğunun çoğalacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kısmetin bollaşacağına, atacağı hayırlı adımların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ciğer yemeye gitmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, uzun ve keyifli bir seyahate çıkılacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, başı derde giren bir aile dostuna el uzatacağına, inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ilerleyeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments