Rüyada Çocuğun İdrar Yapması

Rüyada çocuğun idrar yapması elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluk ve heyecandan yerinde duramaz hale geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sevinçli haberler alınacağına, önem verilen ve sevilen kişilerle yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına alamet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, alım gücünde yükselme olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, umutlarının çoğalacağına ve her şeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun idrar yapması kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, şansının ve bahtının daima açık olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, düzenli bir işe girileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyanın yorumuna göre rüya sahibinin ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ruhunu güzelleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun idrar yapması makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, canını dişine katacağına, hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet ettiği söylenir.

Bu rüya yeni bir fikrin çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerden helallik alacağına, gireceği bir imtihanı alnının akıyla vereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duymacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments