Rüyada Deprem Görmek Salavat Getirmek

Rüyada deprem görmek salavat getirmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüya açıklamasına göre kafa karışıklığından sıyrılacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, başarılı bir kişi olunacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada deprem görmek salavat getirmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, başarılı çalışmaları sayesinde bir çok kişiyi ekmek sahibi yapacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, özel hayatının renkleneceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya kitabına göre rüyayı görenin başının belaya girmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine yorulur.

Rüyada deprem görmek salavat getirmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibi kişinin güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kıdem atlayacağına, daha farklı ve güzel bir hayatı benimseyeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, her şeyin yolunda gideceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nermin günay

Rüyamda deprem oldu ve ben beşikte sallanır gibi sallanırken salavat getire getire uyandım gece saat 230 civarıydı

Şeyda

Rüyamda deprem oluyodu. Bebeğimi kucağıma alıp dolabın yanına oturdum. Anneme seslendim oğlumuda buraya ver diye. İki çocuğumuda yanıma alıp salavat getirdim. Sonra deprem durdu kimseye bişe olmadı.