Rüyada Desenli Çorap Giymek

Rüyada desenli çorap giymek tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, işinde terfi ettirileceğine, anne babaya müjde verileceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüya alemine göre rüya sahibinin rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada desenli çorap giymek rahat bir döneme gireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, alınacak yerinde kararların konforunun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüya yorumcusuna göre rüyayı gören kimsenin kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, bir konuda rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada siyah desenli çorap giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, mal ve para biriktireceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibinin lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments