Rüyada Dişinin Arasına İp Girmesi

Rüyada dişinin arasına ip girmesi işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sağlığının ve rahatının ömür boyu süreceğine, işinin yoluna gireceğine, çok çalışıp çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabiri kitabına göre rüya sahibi kişinin daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına güvendiği bir projeye katılacağına, berekete kavuşacağına, bolluk içinde zengin bir hayat sürüleceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, aile fertlerinden destek göreceğine ve hayır bulacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz diken kimselerle savaşacağına yorulur.

Rüyada dişinin arasına ip girmesi sorunların hallolacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uğradığı zararları bu zarara neden olan kişilerden karşılayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, aile bireyleri ile birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kimsenin kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, aile hayatına adım atılacağına ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok kısa sürede sevdiği birinden sevindirici bir haber geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada dişinin arasına ip girmesi beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çekilen hasretin biteceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Yorumcuya göre hayatındaki fırtınaların durulacağına, işlerin rast gideceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bol rızık elde edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, birikim yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Amine

Rüyamda dişimin ortasına bi poşet parçası giriyor çıkartmaya çalıştıkça uzuyor ip Gibi baya uzuyor en sonunda çıkarta biliyorum Gerçek gibi hissediyorum

Aylin

Rüyamda dişimin arasına ip gibi bisey giriyor ben çıkartmaya çalıştıkça uzuyor poşet gibi sonra çanta gibi bisey oluyor çok uğraştıktan sonra çıkartıyorum