Rüyada Annemi Kefene Sarılı Görmek

Rüyada annemi kefene sarılı görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamında kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibi kişinin hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, rızkının çoğalacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemi kefene sarılı görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, huzurlu günlerin geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, bulunduğu durumdan çok memnun olacağına, ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede kondisyonunu sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüya yorumları kitabına göre rüya sahibi kimsenin kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, para sıkıntısının olmayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorumlanır.

Rüyada ölmüş annesini kefene sarılı görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yaşanacak küçük bir sorunun çok fazla zarara sebep olmayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hayattan yana şansının döneceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumcularına göre sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
22 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Annem ölmüş Annemi kefene sarmışlardı görmek istedim zorla kefeni açtırdım yüzünü gördüm gözlüğü hala takılıydı ağzında maskesi vardı ağlamaya başladık dan sonra uyandım.