Rüyada Endişe Görmek

Rüyada endişe görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, elinin bollaşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kimsenin sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada arkadaşını endişeli görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının değerinin bilinerek her anın keyfine varılacağına, sorunlarının ve problemlerinin son bulacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüyayı görenin sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, mutlu olunacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada sevdiğini endişeli görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya açıklamasına göre kurulu düzeninin olacağına, yükseleceğine ve huzuru bulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bebek sahibi olunacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bilgili bir kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments