Rüyada Erkek Arkadaşın Ağlaması

Rüyada erkek arkadaşın ağlaması maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı bulunacağına, sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının iyi yönde değişeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibi kişinin birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, huzurlu bir insan olacağına, dileklerinin yerine geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada erkek arkadaşın ağlaması sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, güzel ameller işleyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hayatının güzelleşeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüya tabirleri lugatına göre rüyayı gören kişinin arkasına kitleleri takacağına, gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, devlet nazarında hatırı sayılır işler yapacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşın ağlaması beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, anne babasının istediği yoldan gideceğine, gelecekte istediklerine kolayca erişebileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, refah içinde yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments