Rüyada Eşek Koşturmak

Rüyada eşek koşturmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak mal sahibi olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet eder.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibinin başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olacağına, üst makamlara çıkacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, beklenen iyi günlerin geleceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada eşek koşturmak muhtaç kimselere yardım edeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işyeri sahibi ise daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, şifa göreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, karşısına güzel olanaklar çıkacağına inanılmaktadır.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı gören kişinin çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, rüya sahibinin bir sorunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, evladının ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride büyük bir insan olmasını sağlayacağına, diplomalı kimse olacağına, refah içinde bir yaşam süreceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada eşek koşturmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, verilen kararların çok kazanç getireceğine, imkanlarının artacağına, bol bol moral depolanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya sözlüğüne göre rüyayı görenin sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bir durum hakkında aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, ferahlığa çıkılacağına, hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments