Rüyada Eski Erkek Arkadaş Görmek

Rüyada eski erkek arkadaş görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal yönden hafifleyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüya sahibinin kalabalık aile toplantılarına katılacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, dardaki bir tanıdığa yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada çok eski erkek arkadaşını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüya kitabına göre çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, büyük paralara sahip olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada eşinin eski erkek arkadaşını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen her şeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yapılmak istenen bir projeye hız verileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyanın tabirine göre rüyayı gören kişinin tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için çaba göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada evli eski erkek arkadaşını görmek hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılmaktadır.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı gören kimsenin geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada iki eski erkek arkadaşını görmek çevresinde güvenilir ve yardımsever kimselerin bulunacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Rüya yorumu kitabına göre kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, büyük başarılara ve işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, içinde bulunduğu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada kızımın eski erkek arkadaşını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı işlere imza atacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere kavuşulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Yorumcuya göre rüya sahibi kişinin çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eski erkek arkadaşını görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kız çocuğunun olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, evlerindeki huzurun artacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibi kimsenin kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni mallara sahip olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada sevgilinin eski erkek arkadaşını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, refah düzeyi düşük kimselere yardımda bulunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorumlanır.

Rüya manasına göre rüya sahibinin çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada sürekli eski erkek arkadaşını görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, uzun süre mutluluğunun devam edeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, en yakın arkadaşıyla kardeşten daha yakın olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin varlıklı kimse olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mine

Merhaba ben rüyamda eski ve beni kiran erkek arkadaşımı görüyordum benle konuşup özür diliyordu ama ben çok kırgın olduğumdan ötürü yüzümü çeviriyordum konuşmuyordum ama o ısrarla konuşmaya çalışıyordu tabiri nedir teşekkür ederim