Rüyada Annenin Sana Ekmek Verdiğini Görmek

Rüyada annenin sana ekmek verdiğini görmek bir arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kendi hanesine büyük bir bereket getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir kişinin kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumları kitabına göre rüyayı gören kişinin başarıları ile adından söz ettireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada annenin sana ekmek verdiğini görmek büyük miktarda para kazanılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ferahlığa çıkacağına, hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya kitabına göre rüya sahibinin yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, anne baba duası alınacağına, vefalı bir insan olacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada annenin sana ekmek verdiğini görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, anne baba duası alınacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir işten ekmek yiyeceğine, kendisine olan özgüveninin artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kenan kızıl

Rüyamda annem bana bir çanta 5-6 değişik renkte ekmek getirdi verdi kendiside yedi ve sonra gitti .

Zehra Elmas Soysaltundağ

Rüyamda annem tandıra bir ekmek vuruyordu ve biz bir kaç kardeş annemin etrafındaydık annem hepsine pay pay kesip verdi yanımızda iki kişi daha vardı onlara da verdi,bana da verdi ben ekmeğin tadını,sıcaklığını ve yumuşaklığını görünce dayanamayıp bir pay daha kestim gizlice kendime annem gördü ben bana kızacak sanarken o ise bir pay daha da kesip bana verdi ben hem çok utandım hem de çok sevindim ve anneme dedim sen de ye o kadar yapmışsın kalanı da eve götür başkaları görüp istemesin evdekiler de yesin dedim.Bu rüya beni çok etkiledi doğrusu.Lütfen yorumlar mısınız.

Ayşe uzun

Rüyada annemi bana ekmek arası verdi çok mutlu olmuştum

Anonim

Annem, yufkaekmele, bazlama, ekmek, koydu, çantama, verdi, elime

MahMut ÖzoĞul

Rüyamda merhum anneannemin evimize ekmek getirdi. Ve Anneme alın bunu evde yiyin diyerek verdi.