Rüyada Evde Gelin Görmek

Rüyada evde gelin görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yapılacak bir atılımın epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kırmak ve üzmek istemediği kişilerle arasında olan tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyanın anlamına göre yapılan işin bol kazanç getireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla karşılaşmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada başkasının evinde gelin görmek dost sandığı kişilerin gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra her şeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, doğru yatırımlar yapacağına, rahat bir döneme gireceğine, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüya ilmine göre alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, büyük adımlar atılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada cenaze evinde gelin görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, bir durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bazı kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına tabir olunur.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, ana babasını hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evinde gelin görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının son bulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüya manasına göre hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayattan her istediğini alacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, elinden gelen her şeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments