Rüyada Eve Gizlice Girmek

Rüyada eve gizlice girmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, hak yolunu bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her zaman destek göreceğine inanılmaktadır.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibinin kendi işinin sahibi olabileceğine, maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacak hamleler içine gireceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan arınacağına, zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada akrabanın evine gizlice girmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine ve kendini Allah yoluna revan edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibinin en yakınındaki kişi ile birlikte kâh ağlayacağına kah güleceğine, fakat ne olursa olsun ağızlarının tadının hiç bozulmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sevinçli haberlere, şans ve kısmet kapılarının önünde sonuna kadar açılacağına, yakın çevresindeki insanlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, galibiyetlerinin çoğalacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada annenin evine gizlice girmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bir dostunun tavsiyesi ile içinden çıkılmaz hallerden kurtulacağına, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir başarısı sonrasında kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada başka eve gizlice girmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın azalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan arınacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, düze çıkacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Rüya kitabına göre rüyayı gören kimsenin büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, itibarıyla sosyal hayatta isim yapacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada düşmanının evine gizlice girmek hastalıkların haneden uzak olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ailesi ve sevdikleri için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir işten ekmek yiyeceğine, Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği atlatacağına yorumlanır.

Rüya anlamına göre rüyayı gören kimsenin tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, büyük bir makama geleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ailesini bir ömür boyu çok mutlu edeceğine, toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin evine gizlice girmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüya anlamına göre rüyayı gören kimsenin bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorumlanır.

Rüyada eski evine gizlice girmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işaret etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, amacına ulaşabileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün başka kimseleri görmeyeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gizlice girmek başarı getirecek adımlar atmanıza, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, moralinin yerine geleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sahibi olacağına yorulur.

Rüya tabirleri lugatına göre rüyayı görenin hayallerin ardı ardına gerçekleştirilmeye başlanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, derdinin, kederinin dağılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin evine gizlice girmek huzurlu hissedileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, dostları ile dayanışma içinde olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamettir.

Rüya yorumu kitabına göre hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, konforunun ve neşesinin yerine geleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya başlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
~Zeynep

Rüyamda bir arkadaşımla otobüsle bir yere gidiyorduk sonra durakta bir kadını gördü annesi kayıptı onun annesi olabileceğini düşündü bende arkadaşıma uyup beraber kadını takip ettik evine girmek istedik heryeri kilitliydi sonunda pencereden girdik sonra hemen yakalandık 8 9 çocuğu vardı bize yakalandığımız için bize ufak cezalar verdi. Bunun anlamı nedir?

Esma

Ruyamda esimle eve yururken yukuşta esim kus olan eltimim evine bahçe tarafından gidiyor ben evine kapidan açarak giriyorum yatak var kocaman bir ucunda çocuk yatiyor beni görmesin diye cikiyorum icerlenerek niye kus diye bana

Melek

Rüyamda iki kızımla birlikte hiç bilmediğim bir eve girdik sorasında bir panikle evden çıkmaya çalışıyoruz kızlar çıktı ben pencereden çıkmaya çalışırken ev sahileri geldi ve ben uyandım içimde bir korku panik hali hayır olur inşallah