Rüyada Evliyken Nikahlanmak

Rüyada evliyken nikahlanmak şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yoksul için zenginliğe delalet etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, küslük yaşadığı bir kimseyle barışmak için çabalayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, emeklerinin karşılığını en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Rüyada evliyken nikahlanmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, saadete ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kısa sürede başarısının artacağına delalet etmektedir.

Ayrıca bu rüya uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, evlatlarına şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken nikahlanmak hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, namının yayılacağına ve makamının yükseleceğine, ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine inanılır.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibinin başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, güvendiği bir iş arkadaşının sıkıntılarının üstesinden gelmesinde destek olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında karşısına çıkan sorunları azmederek aşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments