Rüyada Fare Beslediğini Görmek

Rüyada fare beslediğini görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet ettiği söylenir.

Yorumcuya göre rüyayı gören kişinin sorunların çözüme kavuşturulacağına, şeref ve rütbeye, dostlarına karşı vefa göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, itibar kazanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fare beslediğini görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, daha güzelleşeceğine veya yakışıklı olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, korkularını yeneceğine, mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Rüya yorumcularına göre esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, alacağı hayırlı haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sağlığını geri kazanacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz fare beslediğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bir konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, elindeki gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine bu sayede hayır duası alınacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rahat bir hayatın kapısının açılacağına, büyük düşüneceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, konforunun ve lüksünün sürüp gideceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments