Rüyada Flört Ettiğin Kişiyle Sevgili Olmak

Rüyada flört ettiğin kişiyle sevgili olmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, başka kişi veya kişiler ile yeni bir çalışma içine girileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet ettiği söylenir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre işine dört elle sarılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bir kişi sayesinde daha da fazla tat alınacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada flört ettiğin kişiyle sevgili olmak iş yaşantısında hırslanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, dua alacağına rivayet eder.

Rüyanın tabirine göre rüyayı gören kişinin eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına ve dinine daha fazla ağırlık vereceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada flört ettiğin kişiyle sevgili olmak her şeyin fazlasına kavuşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kariyer sahibi olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Ulemaya göre rüyayı gören kimsenin hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments