Rüyada Gelen Misafirin Namaz Kılması

Rüyada gelen misafirin namaz kılması maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun düzelmeye başlayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamettir.

Tabirciye göre rüyayı görenin atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzurlu olunacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada gelen misafirin namaz kılması ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamettir.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı gören kimsenin ilgi duyduğu bir kişiye yakınlaşmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen her şeyi yerine getireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eve gelen misafirin namaz kılması para kazanmaya, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet ettiğine inanılır.

Ulemaya göre rüyayı gören kişinin yöneticilik koltuğuna oturacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ece

Merhabalar kısa bir süre önce nişanlımdan ayrıldım. Rüyamda kayınvalidem ve yanında 2 arkadaşı bize geldi. Rica edip namaz kıldılar. Ben onlara seccade ve örtü verdim. Annem sarma ve bi kaç çeşit yemek verdi. Anlamı nedir acaba ?

Ysmn

Merhabalar rüyamda bir anne ve kızı ardından da babası olarak bir aile evimize misafir geliyor, tanımıyorum ama rüyamda tanıyorum ve hürmetle ağırlıyoruz. Sonra hepsi tek tek namaz kılıyor ve evimiz 15 yıl önceki haliydi