Rüyada Gökten Beyaz Kağıt Düşmesi

Rüyada gökten beyaz kağıt düşmesi mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yeni tanışacağı hayırlı kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kendisinin öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok mutlu olunacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Tabirciye göre rüyayı gören kişinin bazı önemli konulardaki kendisine güvenilen kişiler tarafından alınan fikirler sayesinde iyi gelişmeler yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gökten beyaz kağıt düşmesi eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kimsenin zengin olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, evlat sahibi olacağına, aile dostlarının maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten beyaz kağıt düşmesi büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı gören kimsenin konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara dikkat edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, haneden birinin evlenip gideceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments