Rüyada Gökyüzünden Para Düşmesi

Rüyada gökyüzünden para düşmesi yediği ekmeğin verimli olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya anlamına göre rüya sahibi kimsenin hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden para düşmesi huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kişinin gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, anne baba rızasının alınması neticesinde büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, korkularından kurtulacağına, hane içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, önemli farklılıklara rağmen sevdiği ile arasındaki ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden para düşmesi rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kısa bir süre sonra kendisine rahatsızlık veren bazı durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Tabirciye göre rüyayı görenin tövbelerin kabul olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments