Rüyada Görücüye Gelmek

Rüyada görücüye gelmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, her hayalini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bir kimseye karşı içinde hoşlanma veya aşk belirtileri oluşacağına, kendisini çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Ulemaya göre rüya sahibi kimsenin üzüntülerin sona ereceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, dargınların yeniden bir araya geleceğine alamettir.

Rüyada görücüye gelmek ikilem yaşadığı bir arkadaşı ile orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendine geleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin maddi anlamda güçleneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, dünya hayatında isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görücüye gelmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabirine göre rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, karşısına kaza ve belaların çıkmayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments