Rüyada Hamilelik Giymek

Rüyada hamilelik giymek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, son model arabaya sahip olacağına, ailesine rahat bir hayat sağlayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kişinin dertlerin ve zorlukların biteceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, huzurlu olunacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kendisini mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı hamilelik giymek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, yarattığı üzücü bir durumun ortadan kalkacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerinin kendisi ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı gören kişinin zenginliğe kavuşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başarılı kişileri tebrik edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil hamilelik giymek ibadetlerini aksatmayacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyanın manasına göre rüya sahibi kişinin sevdiği bazı kişilerden büyük fayda göreceğine, birikim yapacağına, iş hayatındaki rakiplerinin hep arkada kalacağına, askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments