Rüyada Haşlanmış Kuru Fasulye Görmek

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek yeni bir eve sahip olunacağına, bir arkadaşının yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çok mutlu olunacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamettir.

Rüyanın yorumuna göre rüya sahibi kimsenin sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başında olduğu bir işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek kendisine verilen görevi başarı ile tamamlayıp üstüne bir de kar edeceğine, tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumları lugatına göre rüya sahibi kişinin iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde üzerindeki kötü durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada beyaz haşlanmış kuru fasulye görmek yeni tanışılacak bir kişinin yaşamına renk katacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sebahat

Ruyamda sade kuru fasulyeyi cok haslamisim salatasini yapacakrim cok pismis misafirlere ikram etmek icin tabaklara koyuyorum ama cok haslandigini gorup tadina bakiyorum gorumcemede tadina baktiriyorum diyorum ki cok haslanmis sebze daha koyamadim dagiliyo yeniden mi yapsam diye bide tabakda kenarda pirinc pilavida vardi