Rüyada Hayaletten Korkmak

Rüyada hayaletten korkmak hayattan her istediğini alacağına, olumsuz bir olaydan kısa bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya ansiklopedisine göre toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamaya, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayattan daha zevk alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayaletten korkmak büyük bir işin sahibi olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kuyusunu kazan kişileri hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüya anlamına göre rüyayı görenin yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hesapta olmayan bir maddi gelirin kendisine ilaç gibi geleceğine, ferahlığa çıkacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada hayaletten korkmak aile fertlerinin yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, önemli farklılıklara rağmen sevdiği ile arasındaki ilişkinin yürüyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Yorumcuya göre rüya sahibi kimsenin aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hasta ise iyileşip sıhhatine kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün sürüp gideceğine, üzerindeki ağır bir sorumluluğu başarıyla tamamladığında kendisine geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments