Rüyada İş Aradığını Görmek

Rüyada iş aradığını görmek yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüya açıklamasına göre rüya sahibi kimsenin ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kişi tarım ile meşgul ise mahsullerinin fazlalaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının iş aradığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayat boyu çok sevileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin olmayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet etmektedir.

Ulemaya göre rüyayı görenin hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sorunların biteceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının iş aradığını görmek işi ile gündeme geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yeni bir işe gireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, dünya hayatından yana razı geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin geçecek güzel bir ömre, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eşinin iş aradığını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların başarı ile sonuçlanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, dertlerin biteceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya manasına göre rüya sahibi kişinin yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, okul yada cami gibi hayratlar yaptırılacağına, elinin döneceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments