Rüyada Kadının Başkasıyla Konuştuğunu Görmek

Rüyada kadının başkasıyla konuştuğunu görmek sırtının asla yere gelmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüya yorumları ansiklopedisine göre rüya sahibi kimsenin evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sevdiği kişilerin bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kadının başkasıyla konuştuğunu görmek güzel günler yaşanacağına, sahip olduğu motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin tutacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin yüzünün gülmeye başlayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her şeyin yoluna gireceğine, sevdiklerinden güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının başkasıyla konuştuğunu görmek şansın ve bahtının açılacağına, yüzünün güleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabircisine göre rüya sahibinin ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, işlerin toparlanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rose

Rüyamda uzaktan tanıdığım ve hiç muhabbetimin olmadığı bir kadın sanki falıma bakıyor ve hakkımdaki her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilip konuşuyor benimle.Sonra stres yaşadığım ve olmasını istediğim bir konuya değindi ve olacağını tam açıkça söylemedi ama ima ederek onayladı ya da olumlu konuştu.O anda rüyamda bile ferahlamışım. Uyandığımda sanki gerçekten böyle bir şey yaşadığım hissine kapıldım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.