Rüyada Kağıt Katlamak

Rüyada kağıt katlamak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, terfi alacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumuna göre rüya sahibi kimsenin geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayırlı işlere gireceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, sevdiği kimseler ile özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt katlamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüya manasına göre rüya sahibi kimsenin kısa süre sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, olumsuz bir durumdan çıkış yolları bulacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada beyaz kağıt katlamak maceralara atılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, aylık gelirinin artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirine göre rüyayı görenin aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, şansının açık olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yeni tanışılacak bir kişinin yaşamına renk katacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments