Rüyada Kaktüs Diktiğini Görmek

Rüyada kaktüs diktiğini görmek hiçbir derdinin kalmayacağına, maddi imkânların genişleyeceğine, kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin Allah’ın kendisine vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çalıştığı firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ticaretten yana kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kaktüs diktiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kolaylığa kavuşacağına, daha fazla nimete kavuşacağına, makamının sarsılmayacağına, insanların takdirini kazanacağına, ilgi duyduğu bir kişiye tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Tabirciye göre rüyayı gören kişinin sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu hissetmeyeceğine, bereketin ve verimin olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada kaktüs diktiğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşülmeyeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüya ilmine göre rüyayı gören kişinin insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin baki olacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments