Rüyada Kan İçinde Yüzmek

Rüyada kan içinde yüzmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya lugatına göre rüyayı gören kimsenin huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı işlere imza atacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kan içinde yüzmek yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatında hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kendisine zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Rüya ilmine göre rüyayı gören kişinin yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, adının insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada kan içinde yüzmek eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına alamettir.

Rüyanın anlamına göre rüyayı gören kimsenin sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments