Rüyada Kapıyı Çarpıp Gitmek

Rüyada kapıyı çarpıp gitmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hayatın kendisine şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendine güvenen dostlarını hayal kırıklığına uğratmayacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet ettiğine inanılır.

Ulemaya göre rüya sahibinin çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, el üstünde tutulacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı çarpıp gitmek kazanılan maddi gelirin devamının geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir planının kendisine hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabiri lugatına göre rüyayı gören kişinin çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı çarpıp gitmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, ana babasının bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, küslerin ve dargınların barışacağına, işini büyütmek için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kişinin rahat edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments