Rüyada Kartaldan Kaçtığını Görmek

Rüyada kartaldan kaçtığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başlayacağı bir işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja göre şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, rahat edilecek bir döneme gireceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kartaldan kaçtığını görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, işlerinin en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, alacağı önlemlerin tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının bitmesini sağlayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yeni işler peşinde koşulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamettir.

Rüya alemine göre rüya sahibinin ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi ve ailesinin rahatı için harcayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan sevapları sayesinde kurtulacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada kartaldan kaçtığını görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikler ile karşılaşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamettir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı gören kimsenin en iyi işlerde çalışacağına, sağlığına zeval gelmeyeceğine, geleceğinin güzelliklerle dolacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysun

Rüyamda kartal gibi büyük bir şey üstüme doğru geldi bende kaçmak istiyorum ama hep peşimde kaçamıyorum baya bi korktum ne anlama gelir