Rüyada Kavun Kesip İkram Etmek

Rüyada kavun kesip ikram etmek arkadaş çevresinde özel muamele göreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, işyerindeki kendinden yaşça büyük birisinin sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüya lugatına göre rüyayı gören kimsenin hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada kavun kesip ikram etmek mide bulandırıcı bir durumun herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sevinçli haberler geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, inancını, umudunu ve gücünü yitirmeyeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bereketli işlere gireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine alamettir.

Rüyada kavun kesip ikram etmek umutlarının yarım kalmayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüya alemine göre rüya sahibi kişinin çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nevzat

ben ruyada baskasini evinin de bir kavun kesip ikram ediyordum ve yiyordum tadi cok guzeldi saygilarimla yorum bekliyom