Rüyada Kıyafet Saklamak

Rüyada kıyafet saklamak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, eline para geçeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorumlanır.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibinin atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, geçim derdinin ortadan kalkacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet saklamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, tek başına elde ettiği bir zaferin doyasıya keyfini yaşayacağına, çevresindeki insanlar arasındaki geçimin çoğalacağına, bazı büyük sorunları çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Rüya tabirleri lugatına göre rüyayı görenin maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, uğradığı zararları bu zarara neden olan kişilerden karşılayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılmaktadır.

Rüyada bebek kıyafeti saklamak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına yorulmaktadır.

Ulemaya göre rüya sahibi kimsenin sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Akif

Rüyamda moda yarışması gibi birseye katılmıştım ve merdiven gibi bi yer ve kutunun içinden kıyafetler vardı ben tekme vurdum kutunun yarısı gözükecek şekilde kayboldu sonra arkadaşım dedi tam kaybolsun ondan sonra uzaydan meteor yağmuru gördüm ve meteor kaç parçaya ayrıldı ve ben meteorun düşeceği tarafa kostüm ölmek istedim

Eni

Tesekkurler