Rüyada Klozet Oturmak

Rüyada klozet oturmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabirine göre patron koltuğuna geçeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bir organizasyona katılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada klozet oturmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı gören kimsenin anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, doğru yatırımlar yapacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada herkesin içinde klozete oturmak kendisini huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, maddi anlamda tabir yerindeyse altın çağını yaşayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüya tabiri üstadına göre rüyayı gören kişinin sabit olan işinin ve gelirinin daim olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayaline kavuşacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
15 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ozlem

Rüyamda çok güzel döşenmiş bir evdeyim ve klozette oturuyorum büyük tuvaletimi yapmaya çalışıyorum. Fakat tuvaletin kapısı yok klozet oturma odasına bakıyor içerde insanlar var tanıdığım kişiler hepsi ve içlerinden bir bayanla(normalde tanıdığım biri) göz göze geliyoruz biraz utanıyorum ama evdeki diğer hiç kimse bana bakmıyor.

Huseyin koyun

Ruyamda kilozete oturdum oturdugum an kilozetten dustum yerinden cikmis gordum tam hatirlamiyorum bende çikarmis olabilirim dokundugum an parcalandi tabi kilozeti kaldirip baska tarafa aliyorum parcalaniyor cok korktum

Edyta

Rüyama klozete oturuyorum ve orda birileriyle konusuyorum. Sonrasinda karsilikli cok hoslasmadigimiz bir insan elinde hediye paketi bana hediye ediyor. Ben de ona tesekkur edip bir kahve icelim diyorum.

Edyta

Tesekurler yorumunuz icin

Sevim yüce

Rüyamda kuzenlerim ve erkek kardeşlerim ile eşleri hep birlikte bir masada yemek için oturuyoruz, ama ben masada sandalye yerine klozette oturuyorum ve büyük tuvalet yapıyorum.. Sifonu çekince suyun tamamı masaya fırlıyor… Masadan iğrenerek kalkıp, kuzenimin biriyle ayakkabı mağazasında buluyorum kendimi… Kuzenim bayan.. Daha önce burdan aldığı ayakkabısını bana giydiriyor..

Mehmet Sakal

Merhaba bu sabah rüyamda ofisimde oturuyordum ofisimin ön camı çok büyük ve otomatik perdeleri var ama perdeler açık ofis katına girenler camdan içeriyi görebiliyorlar bende masamda oturuyorum ve hareketli bir klozet var tekerlekli sandalyeni kenara çekip klozete oturdum ve büyük abdestimi yapıyorum.Biraz sonra içinde işadamları ve bürokratlar olan kadın erkek yakın arkadaş topluluğu ofis katına geldiler içeri girdiler ve ofisimin önünden geçerken benimde içerde olduğumu görüp el salladılar ben bir anda panik oldum eyvah ne yapacağım diye bir an önce toparlanmaya çalışırken uyandım bir anlam veremedim bu rüyama

İrem Turan

Rüyamda klozete oturuyordum çok sıkışmıştım klozete otururken cebimden telefonum düştü. Onu (telefonu) takıp tekrar eski haline getirdim ekranı biraz çatlamıştı.

Gülseren Dicle

Rüyamda klozet binaların önünde duruyor Ve etrafı kalabalık insan var çok sıkışmış bir durumda küçük abdestimi yapmak için oturuyorum. Ardından Uzun bir gaz çıkarıyorum . Gaz çıkarmak inanılmaz rahatlatıyor . Biraz utanıyorum ama yapmam lazımdı diyorum insanlarda çok normal karşılıyor zaten .