Rüyada Kucağa Alınmak

Rüyada kucağa alınmak turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorumlanmaktadır.

Rüya alimine göre hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağa alınmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüya ilmine göre rüya sahibinin yeni tanışacağı bilge bir kişinin geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kucaktan alınması başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir makama geleceğine, kendisinin öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işarettir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibinin eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, doğru karar veremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rewşen

merhaba,rüyamda tanımadığım bir aile evindeydim,evin büyük oğlu uzundu,beni görünce bana hayran olup beni kucağına alıp odasına götürüyordu(bu duruma hem şaşırmış hem de gülüyordum).Ben de okul kursundan yeni çıkmıştım,eve gitmek istiyordum.sonradan onun sırtı dönük bir şekilde-yüzünü görmedim-salonda evdeki bir erkek çocukla konuştuğunu gördüm.ben de bir koltukta onu izliyordum.evde kediler vardı.yavru siyah bir kedi,üzerime gelmek istiyordu,bense korkup üzerine su atıyordum.daha sonra oğlunun durumunu annesine söyleyip evden gizlice çıkmaya çalışıyordum,annesi de bana yardım ediyordu.çıktığımda aynada saçlarımın dağınık bir halde olduğunu görüyordum,nasıl yorumlarsınız?