Rüyada Kulak Yıkamak

Rüyada kulak yıkamak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sergileyeceği olumlu davranışlar ve aldığı yerinde kararlar ile tüm zararlarını telafi edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, dünya malına kavuşulacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorumlanır.

Rüyada kulak yıkamak şansın her zaman kişiden yana olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret ettiğine inanılır.

Ulemaya göre rüyayı gören kimsenin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük kazanım ve sevinç yaşanılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada kulak yıkamak eşini her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bereketli işler yapılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bolluk içinde yaşayacağına delalettir.

Rüya tabirine göre rüya sahibinin faydalı şeyler yapacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments