Rüyada Kumanya Görmek

Rüyada kumanya görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, yaptığı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yarınlara umutla bakacağına, hayatının zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru kumanya görmek en umutsuz olduğu anda Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, başarılı ve zengin birisi olacağına, aldığı müjdeli bir haber sonrasında heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işlerinin açılacağına, yakınındakilerin isteklerine kulak vereceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibinin insanların saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, hayata karşı umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bazı çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ramazan kumanyası görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sevdiği kimseler ile keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşamına maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılmaktadır.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibinin ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, muradına ereceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vatansever67

Merhaba iş arkadaşım evladını 2-3 yıl önce kaybetmişti kendiside buraları terk edip başka bir şehre taşındı ben rüyamda onun Kur an okutmakiçin buraya geldiğini ve misafirlerine ikram için poşet poşet kumanya getirdiğini gördüm rüyamın anlamı ne dir efendim