Rüyada Kurabiye İkram Etmek

Rüyada kurabiye ikram etmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, başarılarının artacağına, akrabaları ile hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin düşmanlarını bile affedeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa olumsuz bir durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ilkelerinden ve izlediği doğru yoldan vazgeçmeyeceğine, zafere giden yolunun önünün açılmasına vesile olacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurabiye ikram etmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kendi hanesine büyük bir bereket getireceğine, sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Tabirciye göre rüyayı gören kişinin borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hakkında kötü düşünen kimseleri utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire kurabiye ikram etmek kendisini en yukarılara taşıyacağına inandığı bir kişi ile görüşmelerini sıklaştıracağına, önemli bir kişi haline geleceğine, yaşamının çok daha keyifli hale geleceğine, kaybettiği her şeye geri kavuşacağına, kendisi için önemli bir mevzuda nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibinin sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yaşamının tazeleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rakiplerini alt edeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şermin

Rüyamda sevdiğim adamın kızı onların evindeyiz benim kızla beraber obize çeşitli kurabiyeler ikram etti ben yedim seve seve kızım yemedi ne anlama geliyor 🤗

Lal

Rüyadam düğünde misafirlere kurabiye ikramı yapıyordum ve iki çeşit kurabiye vardı benim çok sevdiğim kurabiyeleri ve bir guvercine su verdim guvercin konuştu sağol dedi