Rüyada Kuyuya İnmek

Rüyada kuyuya inmek elinden gelen her şeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çekilen hasretin biteceğine, kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyanın anlamına göre rüya sahibi kimsenin çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine bir iftira atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada derin kuyuya inmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, işinde ve kariyerinde ilerleyeceğine, daha dikkat çeken ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işaret ettiğine inanılır.

Rüya açıklamasına göre rüya sahibi kimsenin rahata ereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sağlık ile ilgili güzel haberlerin alınacağı bir dönem geçirileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada iple kuyuya inmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, soğukluk yaşadığı akrabaları ile kucaklaşacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyanın manasına göre rüyayı gören kişinin yaşadığı sorunların büyük bir kısmından kurtulmasına ailesinin kendisine yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya inmek kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, rahat şekilde yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüya ilmine göre rüya sahibinin maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada merdivenle kuyuya inmek bolluk ve bereket elde edeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, her gün şükredeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna inmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet etmektedir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibinin büyük atılımların yapılacağına, sıkıntılarından arınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet eder.

Rüyada sulu kuyuya inmek ailesini rahat ettireceğine, büyük başarılar kazanacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüya sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, elindeki gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada susuz kuyuya inmek çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine yorulur.

Rüyanın anlamına göre başarılarının devam edeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kısmetinin çoğalacağına, geçim derdinden kurtulacağına, kafasının rahat edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayla

Rüyam da geniş bir kuyuya indim daha sonra yanımda genç birerkek vardı. Epey bir uğraştan sonra o kuyudan sahil kasabasina çıktık hayırdır inşaallah rahman