Rüyada Menzile Gitmek Görmek

Rüyada menzile gitmek görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hastalık çeken bir yakınına refakat edeceğine alamettir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada menzile gitmek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok önemli noktalara geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, bütün işlerinin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine inanılır.

Rüyanın manasına göre sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun düzelmeye başlayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamettir.

Rüyada menzile gitmek görmek neşeleneceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, refah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı görenin ailesini ve sevdiklerini Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, çekilen acıların unutulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların sona erip güzel günlere kavuşulacağına, zorluklara karşı yılmayacağına ve eninde sonunda zafere ulaşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments