Rüyada Mezar Yerinin Değiştiğini Görmek

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüya tabiri lugatına göre rüyayı gören kimsenin kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendisini çekemeyenlere karşı galip geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada annemin mezar yerinin değiştiğini görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirine göre rüya sahibi kimsenin kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zor günlerin biteceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada babasının mezarın yerinin değiştiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin son bulacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüyayı görenin çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ev sahibi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vahide

Rüyamda,ölen abimin mezar yerinin değiştiğini gördüm yani aile mezarlığımiz var abimin gömülü olduğu yerin yanındaki boş mezar yerinden kalkarak mezardan ciktigini ve benimle konuşmasını gördüm muhabbet ediyorduk kabir hayatını anlatiyordu bana neşeli ve hyecanliydi

Esra

Rüyamda mezarlıktaydım. Zifiri karanlık değildi bir beyaz ışık vardı sanki orayı aydınlatan. Kimse yok mu diye seslendim. O esnada etrafıma bakarken küçük pembe çiçekleri olan bir mezarlığın olduğu yerden havalanıp başka bir yere konduğunu yer değiştirdiğini gördüm. Bir anda irkildim ve geri adım attığımda silah sesleri duydum, koşarak yanıma 3-4 kişi geldi. Yere yatmamı söylediler. Sonra evden gelen bir sesle uyandım. Benim için çok önemli lütfen yorumlar mısınız?

Esra

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Yağız

Rüyamda yolun kenarında 5 e yakın mezarlık vardı ordaki ölüleri çıkartıyolardı ölüleri görmüşstüm yüzündeki etler parça parça vardı

Sevgi

Rüyamda bütün mezarlıktaki akrabalarımın mezarları başka yere defnedilmek üzere mezardan çıkarmış eve oralara defnedilmiş birtek büyük babamın mezarına dokunulmamış onuda canından çok severdim değerliydi benim için

Esma

Babam yayla mezarliginda cenazesi ama sonra bi bakiyorum burda evimizin önünde mezarligi sanki uçmuş gelmiş niye burda diye mezarı düşünüyorum