Rüyada Misafir Doyurmak

Rüyada misafir doyurmak mesleğinde terfi alacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüya manasına göre rüya sahibi kimsenin yapacağı atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada misafir doyurmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, huzurlu günlerin geleceğine, bol kazançlı bir işe gireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı gören kimsenin vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, isteklerini yerine getireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, insanlardan hürmet göreceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, moralini bozduğu bir kişinin gönlünü alacağına işarettir.

Rüyada aç misafir doyurmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, güzel bir haber almaya alamettir.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments