Rüyada Namaz Kılmasını Öğretmek

Rüyada namaz kılmasını öğretmek hak yolunda çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çevresinin hep kalabalık olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, güzel haberlerin alınacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasına namaz kılmayı öğretmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ortak edineceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, parasız ve ekmeksiz kalan kimselere yardım elinin uzatılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara dikkat edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya inanılır.

Rüyada ölüye namaz kılmayı öğretmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceği işler yapmayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, son derece mutlu olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, güzel haberler alacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüya manasına göre rüya sahibinin şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sessiz

Rüyamda yeğenime namazın dualarını öğretiyordum sen yanlış okuyorsun diyerek ben yeğenime duayı sesli okurken eşim de yanımızda tekrar ediyordu öğrenmek için anlamı nedir aceba

Veysel

Rüyamda ablam sevdiğim kıza namaz öğretiyordu ve yanına gittiğimde utanıyordu daha çok abimle konuşmak istiyordu

Veysel

Teşekkür ederim

Hüsniye

Rüyamda Akrabama teravi namazı kılmasını öğretiyordum.

Hüsniye

Rüyamı çabucak yorumladığınız için çok teşekkür ederim.