Rüyada Nişandan Döndüğünü Görmek

Rüyada nişandan döndüğünü görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, şifa bulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüya manasına göre rüyayı görenin hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının üzerine yağacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişandan döndüğünü görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, gelişiminin hız kazanacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Rüya tabiri sözlüğüne göre eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, endişelerin biteceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişandan döndüğünü görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibinin hasta ise kendine bakacağına ve iyi duruma geleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bir anda atılıma geçeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments