Rüyada Nişanlı Tarafından Aldatılmak

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evine daha fazla kazanç getireceğine, eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüya sözlüğüne göre rüya sahibinin sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan her şeye kavuşulacağına, sağlığa önem verilmesi, dinlenilmesi ve beslenmenin geri plana atılmaması sayesinde hasta olunmayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ölmüşlerinin ruhlarına mevlit okutacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak aile içindeki sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevdiği kişi ile ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, hayatın yoluna gireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet eder.

Rüya kitabına göre rüyayı gören kimsenin bir anda atılıma geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatması için çok etkili olacağına inandığı hamleler yapacağına, kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamettir.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak ansızın gelen mutlu bir haberin kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, bir anda büyük bir kazanç getirecek bir işe girişileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Rüya tabirine göre rüyayı görenin sorunlarını gidereceğine, elde edilen nasibin artacağına, atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sevdiği kimseler ile çok iyi vakit geçireceğine, projenin gerçekleştirileceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments