Rüyada Otobüsten Atlamak

Rüyada otobüsten atlamak yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, eğer yaptığı bir yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibi kimsenin çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kendisinden daha kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsten atlamak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, dargınların barışacağına, kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı gören kişinin adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada otobüsten atlamak evlatlarından hayır bulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sıkıntılarını atlatacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerin kara geçeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı gören kimsenin sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, saygınlık kazanacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serdar

Rüyamda benim kullandığım belediye otobüsüne bir diğer şoför arkadaşın kullanması ben o sırada arka kapının orda bekliyorum karlı bir gün arkadaşa bağırıyom çok fazla sağa çektin arabayı yatıracaksın tabi o esnada ben araba yatacak diye arka kapıyı açıp atlıyorum ben atladıktan sonra biraz gidip araba takla atıyor. Nedir acaba yorumunuz..

Hatice

Gündüz niyetine rüyamda otobüsde giderken uçuruma yuvarlanıyoruz ben bir çatıya atlayıp yardım edin diye bağırıyorum