Rüyada Parmak Bükmek

Rüyada parmak bükmek genç kimselere eğitim vereceğine, sessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, gelirinin sürekli olacağına, kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne azalarak sonunda biteceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının hiç eksilmeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayrılanların kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine inanılmaktadır.

Rüyada parmak bükmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, karlı bir işe girileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kişinin pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunlarını değer verdiği kişilerin alacağı yardımlar sayesinde yakın bir süre zarfında sonuca ulaştıracağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına imkanlarının elverdiği sürece muhtaç olan her kişiye yardım edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada parmak bükmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan kurtulup feraha çıkacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, mal sahibi olacağına, kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalettir.

Rüya tabirlerine göre zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments